Családállítás

Csoportos családállítás

KERETEZD ÚJRA AZ ELAVULT, TÉGED MÁR NEM SZOLGÁLÓ MINTÁKAT

Időpont: havi 1 alkalom (időpontját zárt facebook csoportban teszem közzé) szombat reggel 9.00-12.30


Családállítás vezető képzés befejezése után 1,5 éves pszicho dráma csoportba jelentkeztem, aminek záró alkalma februárban volt! Szerettem volna más módszert is megtapasztalni mielőtt ezen technikával segítem a VÁLTOZÁS kapujában levő társaim.

A családállításon oldjuk az átfordulás körüli nehézségeket – az elakadásokra, mintázatokra fogunk ránézni és keresünk megoldásokat, lehetőségeket a VÁLTOZÁSra családállításból, pszichodrámából, életemből és OH kártyákkal történő képzéseim tudása, tapasztalása segítségével.


Létszám: min. 4 - max. 6 fő

Ára állítóknak adományos jelleggel: 8.000 Ft segítőknek 5.000 Ft!


Helyszín: Iránytű Fejlesztőház, 2051 Biatorbágy, Szabadság út 17.


Először is megfogalmazol egy olyan kérdést amire választ keresel! Van valami, ami nem fordul az életedben, folyton ugyanazok a körök vannak, mókuskerekében érzed az adott szituációban a reakcióidat.

Mi történi a családállításon:

Először is megfogalmazol egy olyan kérdést amire választ keresel! Van valami, ami nem fordul az életedben, folyton ugyanazok a körök vannak, mókuskerekében érzed az adott szituációban a reakcióidat.

Megnézzük mi az akadálya annak, hogy ez az életedben ki tudjon nyílni, meg tud valósítani!

A kérdésfeltevés után kiválasztod a képviselőket akik először érzésekkel, testi tünetekkel, non verbális eszközökkel, metakommunikációval mutatják a felrajzolódó dinamikat. A lényeg mindig a részletekben rejlik.

Először magától mozog a tér! Ha megállt akkor változtatok, oldó mondatokat mondunk ki és érzések szélés skálájára nézünk rá! Az érzések beszélnek! Addig mozgunk még az állítást kérő meg nem könnyebbül.


Az állítás célja az elakadt energiák beindítása!!!


Képzelj egy fát aminek sok-sok gyökere van! Ha probléma összetett akkor lehet, hogy először a mellékgyökereket fogjuk majd megfogni (amire Te illetve a lélek készen áll – engedély ad), a határokat tiszteletben tartjuk és a lépésről, lépésre elvben hiszek! előfordulhat, hogy több állítás szükséges mire a főgyökerét éred el a fának – van olyan is, hogy a főgyökér rögtön megvan!!


Kizáró ok:


Minden olyan állapot, betegség, amely pszichoterápiát igényel, „pszichoterápiás eljárások végzésére képesítéssel rendelkező szakorvos vagy klinikai szakpszichológus végezhet önállóan.”

Csak egészséges emberek vehetnek részt családállításon. A családállítás nem terápiás módszer, és nem helyettesíti azt, sem az orvosi, szakorvosi kezeléseket.

Elérhetőségek  • Tel: + 36 30 515 06 24
  • jogabudaors@gmail.com

Nyitvatartás

Hétfő: 18:00 - 19:30

Szerda: 18:00 - 20:45

Péntek: 13:00 - 17:00

Minden hónap utolsó két
szombatján: 9:00 - 12:30

Cím

2051. Biatorbágy, Szabadság út 17.