Galéria

Ki vagyok Én, és miben nyújtok segítséget?

Gáspár Gabriella vagyok, sok szerepem közül az egyik legfontosabb, hogy 2 gyermek édesanyja lehetek!


A jógával 2007-ben találkoztam először a Padma jógastúdióban, elkezdtem Nalíni női jógára járni. Egyre jobban megérett bennem az elhatározás, hogy azt a harmóniát, békét, egyensúlyt önmagam megismerését, amit a jóga ad a maga teljességével továbbadhassam. A jóga azóta az életem részének egy olyan szelete ahol mindig otthon -lehetek a magam természetességében!


Képzések amiket elvégeztem ide kapcsolódóan: női jóga alaptanfolyam majd kismama,- baba mama és női jóga oktatóképzések.


Tanulás után vágyam töretlen, azóta elvégeztem a családállításvezető képzést, hangtálak és intuitív kiegészítő hangszerek, Bach virág eszencia konzulens képzést, női kör és szertartásvezető képzést. Jelenleg pszichodármára járok, sokat olvasok. Amikor csak lehetséges kapcsolódom a természettel, anyafölddel, vizekkel, szellemi térrel, saját hitemmel.

Az önismeret fontossága, test-lélek-szellem kapcsolódása a látható mögött lévő láthatatlan feltárása, megismerése és elfogadása mindanyiunk életútjának részére. Hiszem és tapasztalom, hogy csak így tudunk reális világot felépíteni, határokat felállítani, nemet mondani, magukért kiállni, saját érzéseinkért felelősséget vállalni, ha saját csatáinkat megvívtuk! S ez a folyamat életünk végéig kísér….


A különböző ismeretek „technikák”, módszerek segítségével érző és tudatos lényükkel összefonódva az egyensúly tengelye és végletek közötti távolság jelentősen csökkeni tud.


Számomra a jóga az egyik hatékony eszköz a maga széles eszköztárával, filozófiájával, tapasztalati útjával.

Várlak szeretettel óráimon, állításokon, hangok oldó erejében, táborokban – mert az együttben is önmagaddal lehetsz!

Elérhetőségek  • Tel: + 36 30 515 06 24
  • jogabudaors@gmail.com

Nyitvatartás

Hétfő: 18:00 - 19:30

Szerda: 18:00 - 20:45

Péntek: 13:00 - 17:00

Minden hónap utolsó két
szombatján: 9:00 - 12:30

Cím

2051. Biatorbágy, Szabadság út 17.